Pre-pensjonering finansielle strategier - Lær å lage mat eller Relearn

Det er alle slags vitser om de eldre får, desto mindre du husker hvor kjøkkenet er. Og det er triumfere i å gi opp middagen hjemme når den ikke inkluderer barn som nekter å spise zucchini gryterett. Men fordelene ved å gjøre din egen mat er langt mer omfattende enn det som gjorde oss til å ta den ruten tidligere i livet.

Matlaging tilbyr et stort potensial som en kilde til både kostnads-og nytelse. Når økonomien gjør oss lete etter måter å kutte ned, spise færre måltider på restauranter er en< no-brainer. Men hvis du gjør det, skal kokes. Scarfing ned Cheetos mens du ser på Wheel of Fortune er en fornærmelse til kroppen din. (Ditt sinn, også.)

Jeg snakker ikke om pekingand for lørdagskvelden middagsselskap. Jeg snakker om næringsrik, lett-å-gjøre, vanlige måltider. Den typen du lage av det du har på hånden i stedet for å jakte ved hjelp av fire butikker for tre forskjellige eksotiske ingredienser. (Det er ikke mat. Det er en kulinarisk-upmanship.)

Hvis du allerede vet hvordan du gjør denne typen mat, ta en sjanse på å gjøre mer av det. Hvis du aldri har virkelig fått inn mat, kanskje det er på tide å lære disse ferdighetene. Du trenger ikke å bli fancy, men gjøre hva du liker.

Her er en kjapp liste over noen av de store fordelene til å spise hjemme:

- Du får bestemme hele menyen. Ingen grunn til å spørre om lov til å erstatte.

- Du får bestemme den delen størrelse, slik at du kan spise litt mindre.

- Du kan nyte det som er forlatt som fremtidig måltid. (Men det er ikke nødvendig å lage mat nok til en hær kompani.)

- Du kommer til å bestemme når du ønsker å spise. Ingen venter på et bord.

- Du får nyte den som du vil. Chili saus på din potetmos? Hvem kommer til å vite forskjellen?

- Det koster mye mindre enn restaurant mat - i hvert fall hvis du er oppmerksom.

- Du kan spise lokale fra det som bønder i ditt område produserer

No comments:

Post a Comment